3D Nyomtatás, gravírozás professzionális gépekkel biztonságosan

Mit kell tudnod rólam?

Helyileg Kiskunfélegyházán működő vállalkozást üzemeltetek több tevékenységgel. 3D nyomtatás és gravírozás a két meghatározó eleme a munkámnak. Mivel mindig is az informatika állt hozzám közel, nagyon élvezem amit csinálok és igyekszem a lehető legpontosabban végezni a munkám. Vállalom egyedi modellek tervezését és elkészítését, legyen az 3D nyomtatott tárgy, vagy gravírozás, lézer vágás.

Noha fizikai üzlet nincs, de webshop formában és online mindent meg lehet oldani. Ne habozz felvenni velem a kapcsolatot ha kérdésed van. Bátran vásárolj a webshopból, természetesen rendelkezem előre megtervezett termékekkel is, melyeket rendelésed esetén azonnal elkezdek elkészíteni.

 

Biztonságos tőlem rendelni?

Természetesen az ÁSZF-ben írtak szerint pénzvisszafizetési garanciát vállalok, a termékekhez pedig számlát csatolok. Igény esetén teszt terméket is tudok küldeni.

Gépeim :

3D nyomtató - Creality ENDER 6

Creality ENDER 6 nyomtató háromszor gyorsabb nyomtatással rendelkezik, mint a többi 3D nyomtató. Ezenkívül nagyon csendes a nyomtatás. A nyomtatási felület méretei 250 × 250 × 400 mm, a váz fém, és így biztosítja a maximális stabilitást és szilárdságot, ráadásul akrilüvegből készült burkolatokkal van ellátva, amelyeknek köszönhetően stabilabb hőmérsékleteket lehet elérni a nyomókamra, amely jelentősen javítja a nyomtatás minőségét. Az ENDER 6 innovatív Core-XY szerkezetet használ, pontos alkatrészekkel, amelyek lehetővé teszik a maximális 150 mm / s nyomtatási sebességet 0,1 mm pontossággal. A kiváló minőségű TMC2208 mozgásvezérlők nemcsak a pontos 3D nyomtatást, hanem a nagyon csendes működést is garantálják.

  • 250 × 250 × 400 mm méretű nyomtatási terület
  • Nyomtatási sebesség akár 150 mm / s, 0,1 mm-es pontossággal
  • Akrilüveg oldalsó burkolatok a jobb hőmérséklet-stabilitás érdekében
  • Nyomtatási folytatás funkció
  • A Creality ENDER 6 akár háromszor gyorsabb, mint a versenytárs nyomtatók
  • 4,3 hüvelykes érintőképernyő
  • Teljes fémszerkezet
  • FDM technológia
  • SD-kártyáról történő nyomtatás lehetősége
  • Üveg karborundum lemez
3dnyomtatás kiskunfélegyháza ender 6 segítségével

Lézervágó / gravírozó - Ortur Laser Master 2 Pro

Ortur Laser Master 2 Pro, asztali lézergravírozó és vágó 20 Watt + forgatóroller.

10.000 mm/perc sebességgel! LU2-4-LF lézerfejjel

Ezt a lézerfejet már kimondottan a vágáshoz fejlesztették. Sűrített levegős kompresszor csatlakoztatható a lézerfejre a vágás ezáltal elérheti az 1-1,1 cm-t. Vágásra optimalizált, de gravírozásra is tökéletesen használható.

A lézergravírozó többek között az alábbi anyagok gravírozására alkalmas: üveg, plexi, mahagóni, bambusz, papír, fa, bútorlap, bőr, műanyag.

Működés közben